Loading...
 Start Page

Σχετικά με εμάς

λογότυπο Μόσχοβος

 

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών.

Στόχος του γραφείου μας είναι η συνεχής εξέλιξη και επικαιροποίηση γνώσεων για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ενδιαφερόμενους. Η άριστη γνώση της πολεοδομικής νομοθεσίας και των ηλεκτρονικών συστημάτων επιλύουν το πιο σύνθετο ζήτημα και βελτιστοποιούν τις τεχνικές λύσεις μας για την ιδιοκτησία σας.

Το γραφείο ιδρύθηκε το 1982 από τον Μόσχοβο Κωνσταντίνο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, με σπουδές στο Μπορντό της Γαλλίας και στη Βενετία της Ιταλίας που ασχολήθηκε με όλο το φάσμα των κατασκευών όπως πολυώροφα κτίρια, μεζονέτες, οροφοδιαμερίσματα, πισίνες, καταστήματα, επισκευές και ανακαινίσεις, βιοτεχνικά κτίρια με κύρια χαρακτηριστικά τους την λειτουργικότητα και την αξιοποίηση του χώρου για τον χρήστη.

Τον Ιανουάριο 2018 έρχεται η 2η γενιά στο γραφείο, ο Μόσχοβος Παναγιώτης, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με MSc «Αντισεισμικός Σχεδιασμός Κατασκευών» στο Πανεπιστήμιο Πατρών για να πάρει τη σκυτάλη και με την υψηλή θέληση για γνώση να έχει, πλέον, ως στόχο να χτίσει ένα αειφόρο και βιώσιμο μέλλον για τις κατασκευές σας.

Από τον Μάρτιο 2022 είναι Πιστοποιημένος Σχεδιαστής Παθητικών Κτιρίων, για βέλτιστα ενεργειακά κτίρια με ποιότητα εσωτερικού αέρα και έως και 90% λιγότερη απαίτηση ενέργειας για θέρμανση – ψύξη όλο τον χρόνο.

Το γραφείο μας βρίσκεται σε ιδιόκτητο κτίριο στη Πάτρα και δραστηριοποιείται σε όλη τη περιοχή, και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Παναγιώτης Μόσχοβος

ΜΟΣΧΟΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ MENG, MSc

Πιστοποιημένος Σχεδιαστής Παθητικών Κτιρίων

MSc "Αντισεισμικός Σχεδιασμός Κατασκευών" Πανεπιστήμιο Πατρών

Πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης με θέμα "Αειφόρος ενεργειακός σχεδιασμός κτιρίων και δομημένου περιβάλλοντος" στο ΕΚΠΑ

Ενεργειακός Επιθεωρητής με ΑΜ 19069

Μέλος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) με ΑΜ 141908

Μέλος Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου (ΕΙΠΑΚ)

πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης πιστοποιητικό Σχεδιαστής Παθητικών Κτιρίων
λογότυπο Μόσχοβος

Στόχος μας ο αειφόρος ενεργειακός σχεδιασμός νέων και υφιστάμενων κτιρίων και η συνεχής εξέλιξη και επικαιροποίηση γνώσεων.

© Copyright 2022 - 2023 Μόσχοβος Παναγιώτης - Πολιτικος Μηχανικος Meng, MSc - Certified Passive House Designer